Få hjälp med företagets webbinar

Powerpoint-bilder som inte spelar upp, ljud som inte fungerar och dålig uppkoppling. Det kan vara svårt att hantera tekniken under ett webbinar, och kanske särskilt när det strular. Då kan det vara en enorm lättnad att ta hjälp av ett teknikproffs som sköter (och löser) all teknik åt dig!

Vilken teknik behövs?

För att deltagarna ska kunna koncentrera sig på webbinaret är det viktigt med bra bild. En suddig, för ljus eller för mörk bild kan distrahera tittaren. Även ljudet är viktigt. Om tittaren inte hör dig bra eller att du har många så kallade ”missljud”, till exempel puffande eller väldigt höga S, kan det också göra att tittaren tappar fokus. En bra uppkoppling är nödvändigt i ett webbinar. Om det hackar/laggar kommer det bli svårt för dig att få ett bra flöde i din föreläsning.

Hur hittar jag en tekniker?

För att kunna släppa teknikångesten inför ditt webbinar är ett hett tips att anlita en tekniker som kan det här med att sända föreläsningar. Det kan kännas svårt att hitta någon som känns pålitlig, förstår dina behov och samtidigt inte kostar för mycket. Det går att hitta hjälp på nätet och det finns många duktiga tekniker där ute!