Kom igång med ett smartare hem

Naturligtvis kan det kännas både skrämmande och främmande med smarta produkter i ditt hem. Nuförtiden är nästan allting smart och övergången har gått fort. Vi kan välja bland många olika produkter för att göra vårt hem smartare.

En bra början är alltid en smart dörrklocka – en liten men viktig investering. Sedan kan du sakta men säkert utöka med saker såsom lampor, garagedörr, dammsugare eller kaffebryggare. När det kommer till att göra ditt hem smartare är det bara din fantasi som sätter gränserna och vad du än drömmer om så rekommenderar vi CDON för att hitta allt du behöver.

Säkerhet

Det finns många fördelar med ett smartare hem, en av dem är säkerhet via produkter såsom dörrklockor eller övervakningskameror. De låter dig att se vem som är vid din dörr, samtidigt som du kan se allt som händer i ditt vardagsrum, direkt i din telefon, oavsett var du är.

Ställ in och spara el

Ibland händer det att du glömmer släcka lampor eller att din AC kylt ner ditt hus för mycket medan du var på jobbet. Ett smart hem kan såklart lösa det åt dig. Låt ditt hem släcka dina lampor när ingen är i rummet. Ställ även in att den stänger av din AC när temperaturen går under 18°C.