Marknadsför ditt IT-företag med profilreklam

Profilreklam är det perfekta sättet att göra reklam för ditt företag. Det finns oändligt många prylar du kan sätta din logga på för att sprida ditt budskap. Profilprodukter brukar vara uppskattade av både anställda och kunder. Här ger vi lite tips på hur du kan använda dem.

Till dina anställda

Ett sätt att stärka vi-känslan hos de anställda är att använda reklamprodukter. Du kan till exempel trycka på muggar och t-shirts. Konferenser och möten är bra tillfällen att profilera företaget med skrivblock och pennor med er logga på. I receptionen kan du ha ett litet lager med karameller med tryck.

Mässor och event

Ska ditt företag vara med på en mässa eller ett event? Då är det smart att ta fram profilkläder till personalen så att besökarna vet vem ni är. Presentreklam eller så kallade goodie bags till besökarna brukar också vara väldigt populärt och uppskattat. En godisskål på mässdisken är ett bra sätt att locka till sig besökare och små presenter såsom en nyckelring, kapsylöppnare eller ett USB-minne är trevliga gåvor att ge bort.

Det är utan tvekan en god idé att se till att din företagsmonter verkligen syns. Du kan exempelvis sätta upp mässväggar eller rollups med ditt företagsnamn. Dessa kan du dessutom återanvända. Beställ på nätet, där finns allt du behöver.